VATO GONZALEZ & MC TJEN

VATO GONZALEZ brak in 2011 door in de top 10 van de Britse hitlijsten met “Badman Riddim”. Vato Gonzalez is al sinds mensenheugenis actief met een reeks radio- en clubhits die wereldwijd miljoenen streams verzamelen. Zijn unieke sound in house-muziek geeft elementen uit deep-, future-, fidget-, UK- en bass house.

Zijn signature ‘riddims’ genieten van brede radio-ondersteuning op BBCR1, Kiss FM, 1Xtra, Rinse FM. Ook hebben ze wereldwijd geleid tot meer dan 2.000 optredens in het laatste decennium, variërend van verschillende edities van Tomorrowland tot tournees door Europa, de VS en Azië. Een ongeëvenaarde energieke podiumprestatie in combinatie met een zeer technische en aanpasbare mixstijl, maakte hem op elk moment een graag geziene gast.

In 2007 lanceerde hij ‘Dirty House’ als een serie mixtapes met meer dan 15 miljoen streams. Al snel breidde hij het merk uit met een maandelijkse podcast die momenteel wordt gesyndiceerd over verschillende radiostations, een gerespecteerd platenlabel onder collega-kunstenaars en een reeks uitverkochte clubnachten en festivalgebieden in heel Europa.

Vato is een uniek en uitgesproken personage. Hij is net zo gepassioneerd over muziek als over de business erachter – omdat hij geestig en humoristisch is. Zijn energieke persoonlijkheid en openhartige karakter op en naast het podium, bezorgden hem een ​​loyale volgeling die opduikt waar hij ook maar verschijnt.

VATO GONZALEZ & MC TJEN

Tour Data

Social Media

     

Boekingsmogelijkheden

Boeken