THE VERY VERY DANGER

The Very Very danger is een 3-koppige powerpop outfit uit een andere dimensie die uitgekiende bazookapop op verfrissende wijze mixt met granaatrock, aangevuld met enkele druppels explosiejazz en mortierfolk. Wauw!

Michélé De Feudis (Almighty Mighty, Cobra The Impaler), Femke Decoene (Wolker) en Ian Clement (Wallace Vanborn) transformeren op het podium in hun eigen persoonlijke superhelden Kitty, Bunny & Bear.

Gewapend met een synthesizer (Kitty), een drumstel (Bunny) en een basgitaar (Bear) hanteren de leden van The Very Very Danger ultrasonische krachten die de luisteraar in een interdimensionale vortex zuigen met menig episch muzikale extase tot gevolg.

Kitty, Bunny & Bear zien er dan wel snoezelig en aaibaar uit, ze breken ook al eens een potje. In hun menselijke gedaante deden ze dat al in het voorprogramma van o.a. De Staat, The Van Jets, The Sore Losers en Paceshifters. Ook over hun doortochten langs Eurosonic Noorderslag en De Ideale Wereld wordt nog steeds heftig nagepraat.

Twee jaar na de release van hun eerste EP ‘Witness The Legitness’ (die volgens 3voor12 ‘Superb’ was, volgens Ghostcultmag ‘Too Legit To Quit’ en volgens Dansende Beren ‘Full of Fantasticness’) – is de band klaar om hun carrière in een hogere versnelling te trappen met een eerste volwaardige debuutplaat genaamd ‘Submarine Chase In Outer Space’.

Na een lange, uitputtende ontdekkingstocht naar de verste uithoeken van het universum, besliste de band om de terugreis in te zetten richting planeet Aarde. Als geschenk brengen ze de fonkelnieuwe single ‘The Fastest Forward’ mee die ze op vrijdag 21 oktober voor het eerst op de mensheid zullen loslaten.

Het full album Submarine Chase In Outer Space verschijnt in mei 2023 op Polderrecords.

THE VERY VERY DANGER

Tour Data

Social Media

   

Boekingsmogelijkheden

Boeken