THE LIGHTHOUSE

“Songs that feel like Fridays”: zo omschrijft de Leuvense groep hun eigen muziek. Volgens The Lighthouse zijn vrijdagen, of liever vrijdagavonden, bedoeld om je zonder zorgen onder te dompelen in de nacht. Dan kan zowel met opzwepende beats en catchy lyrics als met een bedwelmende gelaagdheid van gitaar en synths, die bij tijden haast mysterieus aandoet.

Het recept van The Lighthouse bleek zeer succesvol en een lange lijst van vele hoogtepunten volgde: winnaar ‘De Nieuwe Lichting 2017′, meer dan 100 shows in binnen- en buitenland (oa AB, Pukkelpop, Het Depot, Maanrock, Suikerrock, Muziekodroom, Crammerock en zelfs het Sziget Festival in Boedapest) en airplay op Studio Brussel, MNM, Radio 2, BRUZZ, PURE FM, etc.

Na de release van de  ‘Joyride’ Ep in november 2017, die hen al meer dan 2 miljoen Spotify streams opleverde, zijn de heren klaar om hun langspeeldebuut op de wereld los te laten.

Hun album “Whatever comes our way” zal het licht zien op 27 september 2019 en werd geproduced door multi-platinum producer Huub Reijnders (NL). Verwacht je aan een uiteenlopende waaier van intelligente popsongs die verder bouwen op het elan van hun vorig werk, maar duidelijk een evolutie tonen naar The Lighthouse als volwassen band.

THE LIGHTHOUSE

Tour Data

[BOEKINGSKALENDER KOMT HIER]

Social Media

Boekingsmogelijkheden

Boeken