THE FLEXICAN

Thomás Goethals a.k.a. De Flexican, is een in Amsterdam gevestigde producer en DJ met Mexicaanse roots. The Flexican ontwikkelde zich tot een technisch muzikant met een uitzonderlijk instinct voor ritme en muzikale diversiteit.

Hij bouwde zijn reputatie op als een zeer eclectische en bekwame DJ. In 2013 produceerde The Flexican samen met FS Green het nummer Watch Out F of This (Bumaye), aanvankelijk uitgebracht op zijn ‘Yours Truly II’ mixtape. Nadat hij werd geadopteerd door Major Lazer, werd het een internationale hit.

Voor zijn New Moon EP in 2016 keerde hij terug naar zijn muzikale uitgangspunt als producer, namelijk hiphop, in combinatie met zijn recente flirt met house en techno.

Met een gevoel voor het scouten van bruikbare voorbeelden en het omzetten in wereldwijde hits, was Thomás vereerd om de mogelijkheid te hebben om in de collectie van Fania Records te duiken. Zijn nieuwe single “Come To Me” kwam tot bloei na twee jaar graven door Fania’s archieven van ongeveer 19.000 master-opnamen en 8.000 composities. Met een hypermodern geluid dat staat voor moderne R&B, is dit nieuwe nummer een bewijs van het vermogen van The Flexican om grenzen van het genre te verleggen en het vertegenwoordigt zijn brede, beproefde en geteste muzieksmaak.

THE FLEXICAN

Tour Data

Social Media

     

Boekingsmogelijkheden

Boeken