Yellow ClawDJ/Dance/Beats

Voor Bizzy, Nizzle & Jim Aasgier is "3" een magisch cijfer. Dat is meteen waarom deze drie besloten de krachten te bundelen om hun eigen partyconcept op te starten: Yellow Claw. Het allereerste feestje organiseerden ze midden 2010 in één van Amsterdams bekendste clubs (Jimmy Woo) en was meteen een schot in de roos! Het is vooral de combinatie van hun skills, het teamwerk en de interactie met het publiek dat van deze drie kanjers een groot succes heeft gemaakt.

In tijden waar men niet meer in hokjes denkt en crossover het meest voorkomende woord is in de muziekindustrie, vormt Yellow Claw hét feestje van de 21e eeuw. De ‘Claws’ mixen alle genres gaande van house of electro tot dubstep en zelfs hiphop en r&b. Voeg daar Bizzey’s catchy zanglijnen aan toe, en je ondergaat tijdens elke show één van de meest entertaining club avonden die er zijn!

Naast een grote clubtour door Nederland stond Yellow Claw ook op de grootste Nederlandse festivals, zoals DirtyDutch Festival, Sneakerz Festival, Latin Village Festival en Solar Festival. Nu is het de beurt aan België, waar Yellow Claw ook al de nodige hits wist te scoren (zie Krokobil, Nooit Meer Slapen).

 

In november 2015 kwam hun langverwachte album Blood For Mercy uit op DIPLO's label Mad Decent. Het album veroverde meteen de eerste plaats in verschillende charts. Hieraan koppelden ze een gigantische US tour. 

 

Latest sounds by Yellow Claw

Reacties