FS GreenDJ/Dance/Beats

FS Green is een dj en producer uit Amsterdam. Op 15 jarige leeftijd startte hij met beats maken. Een hobby die zich ontwikkelde tot een serieuze carrière. Hij heeft inmiddels geproduceerd voor hip hop’s finest zoals onder andere Zwart Licht, Hef, Gers Pardoel, Sef, Pete Philly, Winne en Jiggy Dje.
In 2010 bracht hij zijn eerste volwaardige album uit waarmee hij tourde langs de clubs en festivals als Lowlands. Datzelfde jaar mocht de producerende dj de State Awards in ontvangst nemen voor ‘beste producer’ en ‘beste dj’.

Zijn producties overschrijden de grenzen van hiphop. Succesvolle (club)tracks wisselen elkaar af in genres als moombathon, soul, uk funky/garage, house, pop en urban electronica, voor diverse nationale en internationale artiesten.
Als eclectische DJ wordt FS Green gewaardeerd om zijn zeer verfijnde, soulfull platenkeuze, gebracht in een feestelijk jasje.
FS Green staat garant voor een oorstrelende eclectische dj set, waar hits uit diverse genres en tijdsperiodes de revue passeren. Gebracht met liefde en passie.

FS Green is solo te boeken, maar ook als duo met Mc Fit als host.


Latest sounds by FS GREEN

Reacties