JebroerDJ/Dance/Beats

Jebroer (Tim Kimman) is een typisch geval van een ruwe bolster, blanke pit.
Met Boaz van de Beatz als vaste partner verschenen nummers als 'Btje vliegen tog', 'Van een andere moer' en 'Vriendje' waarvan de clips honderdduizenden views halen op YouTube.
In 2011 levert Jebroer vijf bijdragen aan het groepsalbum 'Alziend Oor' (Nouveau Riche Music). Later dat jaar volgt er een State Award voor 'Beste groep'.


Jebroer werkt ook samen met Mr Polska op diens EP en album en gaat vervolgens met hem op tournee.  Hij werkt ook mee aan de Yellow Claw hitsingles 'Allermooiste feestje' en ‘Nooit meer slapen’ en hij brengt zijn eigen single 'Herrie in me oor' uit. Dat nummer groeit uit tot een van dé clubhits van 2012 en wordt genomineerd voor een State Award in de categorieën 'Beste single' en 'Beste videoclip'.
Eind 2013 brengt Jebroer zijn debuut-EP 'Broederschap' uit en wordt hij tevens uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.


In het voorjaar van 2014 volgt het debuutalbum 'Gouden Tranen' waarmee hij uitgebreid tourt. In de tweede helft van 2014 is Jebroer te horen op singles met Dirtcaps (´Miljoenen’), FeestDJRuud (‘Duizend nachten’) en LNY TNZ (‘Paranoia’) waarmee hij zich manifesteert in de discotheken.
De grote doorbraak volgt in januari 2015 met ‘Banaan’ (met Stepherd, Skinto & Jayh). De single staat in no-time op #1 in de iTunes charts en in de officiële Ultratop 10. In mei 2015 verkrijgt ‘Banaan’de gouden status in België.


Midden 2015 bracht Jebroer zijn nieuwe single ‘ROQ N ROLLA’ uit, die door Studio Brussel meteen werd uitgeroepen tot het FokDeBlok-anthem van 2015.

Reacties