Coyote MelonPop/Rock

Coyote Melon brengt onversneden pop met verslavende gitaarhooks! Opzwepend, edgy, fris, catchy en dansbaar: songs met genoeg weerhaken om langer dan gemiddeld te blijven staan!

 

Gents multitalent en producer Frederik Segers (Stadt, Sioen, ...) zit opnieuw achter de knoppen voor een tweede EP ‘Casablanca’ die in 2019 verwacht wordt. De nieuwe single (25/01) is het voorproefje en luidt ‘Parking Lot Sunspot’. Het werd een onversneden popnummer over de smarten van een fotografisch geheugen.

 

Dat Coyote Melon vooral live weet te overtuigen, bewezen ze reeds met passages in zalen als Trix, De Casino, Reflektor en Vooruit. Hun debuut-EP ‘Coaster’ (2017) maakte al brokken met o.a. goud op Maanrockrally en een live sessie op Q-music.  De jury van Oost Best! oordeelde dat er tijdens de finale “qua performance en testosteron geen betere band te bespeuren viel”.

 

Studio Brussel nomineerde hen dan weer naar eigen zeggen om hun “perrrfecte poprock” en “meezingbare refreinen” voor de Nieuwe Lichting. Ook radiozender Q-Music kon niet stil blijven zitten bij de “opzwepende melodieën en catchy refreinen”.

 

“ze bestrijken het spectrum tussen dansbare gitaren en meer rechttoe rechtaan geweld”.

- De Morgen, 2018 -

 

“Frisse dansbare rock, met een edgy kantje en een hele hoop seks.”

               - Dansende Beren, 2017 -

 

Voer voor fans van Blur, Arctic Monkeys, Portugal. The Man, The Van Jets en Balthazar!

Reacties