Janez Detd Punk Rock High SchoolPop/Rock

Janez Detd is terug!!!!

 

Na 15 jaar punkrockkruistochten  langs clubs,festivals in binnen- en buitenland supports/tours met oa.The offspring, Good Charlotte,Limp Bizkit, The Distillers,Bad Religion,... en een dozijn StuBru hits op zak speelde Janez Detd zijn afscheidstour met bijhorend album (+50.000 stuks). In de loop der jaren werden vijf TMF awards veroverd waaronder, tijdens hun afscheidstour, een Life Time Achievement award.

 

En toen was het gedaan: Janez Detd. burried the punkrockflag.

 

In 2016 deden ze, op vraag van een fan, een reünie show  in de Vooruit Gent. Zonder grote promo. Zonder de grote middelen. Gewoon 1 bericht op een Facebook pagina. De show was binnen de 48 uren uitverkocht.  Er werd beslist om ook een beperkt aantal festivals te spelen Overal ging het dak eraf. Overal werden ze als ware helden onthaald.

 

Nu zijn terug met een missie: "PUNK ROCK HIGH SCHOOL"

 

WAT IS PUNK ROCK HIGH SCHOOL?

 

Punk Rock High School is het project waarbij de jongens festivals platwalsen met nummers die hen beïnvloed hebben in de loop van hun carrière. Er worden geen JD nummers gespeeld. Wat dan wel? Bad Religion, No Fun At All, The Offspring, Decendents, Green Day, Lagwagon, Alkaline Trio, Good Riddance, The Ramones en nog vele andere.

 

WAT MAG JE VERWACHTEN?

 

Verwacht een stomende set van nummers met een duidelijke link naar de stijl waar JD hun handelsmerk van wisten te maken.

 

Hey Ho! Let's Go!

 

Reacties